Jules Bean volgen we al een tijdje en niet in de laatste plaats omdat de door Miriam ontworpen armbanden, kettingen en oorbellen intrigeren. Ondanks de minimalistische aard van het bijzondere label, zit er namelijk veel plezier en eigenheid in de sieraden. Dat komt vast door het bijzondere kleur- en materiaalgebruik waaraan je een Jules Beans direct herkent! Denk aan rood, glasgroen met goud en geöxideerd zilver. Een mooie nieuwe Friend brand dat het ontdekken waard is dus en waar wij enorm blij mee zijn! Een paar prangende vragen aan Miriam:

Q: Wanneer en waarom ben je Jules Bean begonnen?
A: Stiekem bestaat Jules Bean al vanaf dat ik mini was. Urenlang zat ik op mijn kamer met het toen nog bevredigende aantal van 2 volle kralenbakken op bed om kleurrijke sieraden te maken die ik in de pauze op school verkocht. Ook toen ik eenmaal fulltime werkte bleef sieraden maken een hobby, maar in 2011 is Jules Bean echt geboren! 

Q: Hoe kom je aan de ontzettende leuke naam’Jules Bean’?
A: Ik vind het een fijn pseudoniem om me achter te verschuilen. Aan de naam kan je niet meteen aflezen wat ik doe, en het spreekt tot de verbeelding. ‘Wie is Jules Bean? Wat doet Jules Bean?’. Vind ik allemaal super leuk, en het is natuurlijk een sterke, onzijdige naam.

Q: Wat is jouw absolute favoriet in de shop (op dit moment)?
A: Alles met de evil-eyes! Ik hou ervan om van alles te combineren, en de evil-eye springt er duidelijk uit bij je collectie armbanden of kettingen.

Q: Waarom zou iedere vrouw minstens één Jules Bean in haar bezit moeten hebben?
A: Omdat ik denk dat als je iets van Jules Bean draagt, je ziet dat het product met zoveel liefde, passie en precisie is ontworpen en vervaardigd dat je er meteen verliefd op wordt, en het sieraad het liefst niet meer af wilt doen.

Q: Wat is jouw masterplan?
A: Voor de grap roep ik altijd dat RTL boulevard het ultieme doel is, haha :) Is natuurlijk een grapje, maar ik hoop natuurlijk wel dat Jules Bean over een paar jaar niet meer weg te denken is uit de markt. Ik ben al onwijs trots dat ik dit fulltime mag doen en Jules na 6 jaar alleen maar blijft groeien, dat ik daar elke dag van probeer te genieten en hard voor wil blijven werken.

Is er nog iets aanvullende wat je kwijt wilt? JA! In maart gaat er iets spannends gebeuren... :)
*aaargh, wat dan?!*

De Jules Bean sieraden vind je hier in onze webstore en de website van Jules Bean vind je hier.

© 2015 - 2023 Applepiepieces | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel