ALGEMENE VOORWAARDEN

BETALING
Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig betalen, o.a. per iDeal, PayPal, CreditCard (Mastercard en Visa), Bancontact Mister cash, Sofort banking, Belfius en Bitcoin. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij ons binnen is, komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat.

VERZENDING
De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €30,-. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en wordt jouw bestelling per brievenbuspost geleverd. Applepiepieces is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Als je je pakketje aangetekend wilt verzenden, kun je dat aangeven bij de afronding van je bestelling.

INTERNATIONALE VERZENDING
Levering buiten Nederland is ook mogelijk, we brengen dan wel extra kosten in rekening omdat post buiten Nederland nu eenmaal meer kost. Ook hierbij kiezen we voor de goedkoopste verzending. Een verzekerde betaling kun je zelf aangeven bij de bestelprocedure.

LEVERTIJD 
De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 3 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. Applepiepieces behoudt het recht de bestelling te cancellen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

GARANTIE
Het basismateriaal voor de handgemaakte producten worden met veel zorg uitgezocht. Applepiepieces probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van nikkel- en loodvrij materiaal. Je hebt 6 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, vanaf de besteldag. Uitzonderingen hierop zijn:
• natuurlijke slijtage
• vlekken veroorzaakt door parfum, cosmetica en/of de zuurgraad van de huid
• kralen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
• klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de sieraden

RETOUREN
Omdat elk artikel uniek is en er natuurproducten als halfedelsteen en schelp worden gebruikt, kan het iets afwijken dan de foto ervan op de website. Als je wat retour wilt sturen, zie dan het kopje 'RUILEN, RETOUR EN REPARATIE' op de klantenservice pagina.
• wanneer een bestelling niet aan je wensen voldoet, kun je dit zo snel mogelijk aan ons melden en het item binnen 14 dagen naar ons terug sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de (zelf gekozen extra aangetekende en/of pakket) verzendkosten zijn voor eigen rekening
• wanneer er tijdens het transport een defect aan de bestelling is ontstaan, kun je dit binnen 7 dagen aan ons melden en direct aan ons terug sturen. Zodra wij het item hebben ontvangen -inclusief het retourformulier-, sturen wij een nieuw exemplaar. Als het item in goede staat door jou is ontvangen, maar er later een defect ontstaat, krijg je in bepaalde gevallen garantie op onderdelen en sluitingen. Indien een defect binnen deze bepalingen valt en het artikel nog voorradig is, wordt deze kosteloos omgeruild. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag je voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen
• uitverkoop artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd/geruild
• Surprise bags kunnen niet worden geretourneerd
• oorbellen kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne
• op maat gemaakte sieraden en/of accessoires kunnen niet worden geretourneerd

VEILIGHEID
Vanwege de kleine onderdelen zijn Applepiepieces producten niet geschikt voor kleine kinderen (0 - 3 jaar). Applepiepieces is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik of het dragen van haar producten. 

PRIVACY DISCLAMER 
Wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaan zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens. Lees ook cookies & privacy pagina.

COPYRIGHT 
Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht te allen tijde bij Applepiepieces. Ook de handgemaakte items zijn door Applepiepieces ontworpen en gemaakt.

© 2015 - 2023 Applepiepieces | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel